jueves, 25 de febrero de 2010

Un espai public geolocalitzat per a La Torre



Correu d'Ester:

És un espai public digital i abarca el territori torruà.

En ell es pot xarrar com si fós un plaça sobre el paisatge de La Torre, (perqué pots obrir temes de conversació amb imatges i que els demés el comenten). Amb l'avantatge de que les conversacions queden geolocalitzades.

He posat una entrada d'exemple en cada categoria: fem memòria (coses que millor no s'obliden, ací no teni jo imatges i he posat una del brull..), valorem (coses que podrien arribar a ser característiques o patrimonials, però encara no estan catalogades, si és que podrien estar-ho), activitats (coses que fem pel territori, passejar, repoblar, excursions,...), i conflictes (...)

És important que no són coses exactes, son RUMORS que has sentit o coses que penses. La idea és que si es vegera molt d'interés en alguns llocs o alguns conflictes es podria catalogar o actuar o organitzar activitats més seriosament.

La idea també és, perqué és un espai públic, que hi participe tothom que siga o tinga relació amb La Torre. Jo ho estic fent com un simulacro, però vos ho envie per si vos mola la idea i voleu participar.

1 comentario:

Anónimo dijo...

[url=http://aluejxfttk.com]uuvmxfUZDDPhF[/url] , vyqxFBUFvZBdOPoyP , http://iluubcb.com